
Yiwu International Trade City Guide
25 12 月, 20241.How big is the Yiwu International trade market?
Answer: The market is divided into 5 districts covering an area of 4 million square meters for 75,000 booths where 100,000 suppliers exhibit 400,000 kinds of products.70% wholesaler,30% directly factory.
2.What does Yiwu Market sell?
Answer: The Yiwu Market is relevant to buyers looking to source low-cost commodity goods at low minimum order quantities, such as ornaments, accessories, crafts, toys, textiles, office products, pet products, and other low dollar amount goods. You can think of the Yiwu market as a Chinese version of The Dollar Store.
3.Is it worth going to Yiwu?
Answer: The place is commodity wholesale center. If you are planning to purchase wholesale, this is the place.
4.Where is the biggest wholesale market in China?
Answer: The Yiwu wholesale market is located in Yiwu City, Zhejiang Province, China. It is the world’s largest wholesale market, attracting thousands of international buyers every year.
5.How far is Shanghai from Yiwu by train?
Answer: Bullet types run a total distance of 268 kilometers (167 miles), with journey time of 1.5 – 2.5 hours; while normal ones take 3 – 5 hours and the distance is 312 kilometers (194 miles). Overnight sleeper trains are not available for this short-distance trip.
6.What is the cheapest country to manufacture goods?
Answer: Some of the best places to find affordable goods manufacturers include China, India and Vietnam. These countries have low labor costs and a strong textile industry, making them ideal for goods production,especial china.
7.Which airport is best near Yiwu?
Answer: You can fly to Yiwu International Airport directly. or fly to Hangzhou airport first,then take a big business van (car/taxi) from Hangzhou airport to Yiwu hotel door to door, *Or take a bus from Hangzhou airport to Yiwu bus station which is close to Yiwu Futian market.
8.How long is Yiwu market?
Answer: This 7 km long market attracts nearly half a million foreign buyers and feeds the product needs of over 200 countries every year. Yiwu market consists of around 80,000 booths that display the products of different niches and categories.